Glittertattoos laten zetten?

 
Ik kom graag glittertattoos zetten op je feestje of evenement.
Deze mooie glitterende versieringen zijn ook te combineren met schminken.
Glittertattoos voor jong en oud


Met glittertattoos maak je je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of evenement compleet. Glittertattoos zijn leuk voor jongens en meisjes maar ook voor volwassenen.

Een glittertattoo is een tijdelijke tattoo die wel 2 tot 5 dagen kan blijven zitten. Je kunt er zelfs mee douchen en zwemmen.
Tijdens een feestje of evenement neem ik veel verschillende tattoos en glitters mee waaruit je kunt kiezen. Er zijn wel meer dan 100 verschillende sjablonen, zo is er voor iedereen wel een leuke glittertattoo te vinden. Met behulp van een sjabloon, speciale lijm en verschillende kleuren glitter maak  ik de mooiste tattoos.

Glittertattoo’s zijn er in alle soorten en maten en natuurlijk ook in een speciaal thema, bijvoorbeeld liefde, Halloween, Kerst, Sinterklaas, dieren, draken ,prinsessen etc.. Ik kan ook glittertattoos maken met je eigen afbeelding. Glitters in de vorm van je logo zijn schitterende reclame. Hiervoor werk ik nauw samen met
www.borduurhuis.nl

 
De producten die ik gebruik zijn huidvriendelijk en veroorzaken geen allergische reacties. Tip: Je kunt het beste na het zwemmen of douchen de tattoo droog deppen met een handdoek om er langer plezier van te hebben. Als je de tattoo eerder wilt verwijderen gebruik dan baby olie of lotion.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Waar voor kunt u bij ons terecht

Bellypaint
Bodypaint
Schmink
Glittertattoo
Visagie
Feesten en evenementen
Muurschilderingen

Ons werk gebied is:

Tilburg, Breda, Berkel Enschot, Diessen, Hilvarenbeek, Oirschot, Eindhoven, Chaam, Bladel, Reusel, Eersel, Hulten, Waalwijk, Kaatsheuvel, Haren, Oirsterwijk, Vught, Den Bosch

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies